Kotleciarki
Zastosowanie
Kotleciarka jest urządzeniem do rozgniatania mięsa, jest znakomitą pomocą kuchenną oraz sklepową.
Zalety

-
Specjalny kształt wałków umożliwaia rozgniecenie go bez utraty "soków".
-
Grubość mięsa jest zawsze jednakowa co ułatwia gotowanie czy też samażenie.
-
Podczas pracy jest cicho i czysto, nie ma uderzeń.
-
Wymaga użycia niewielkiej siły
-
Łatwy montaż na dwie klamry dociskowe
-
Zakres regulacji do 11 mm
-
Prosty i szybki demontaż wałów
Wersje
-
K-1 długość robocza wału 140 mm
-
K-2 długość robocza wału 220 mm
-
K-3 długość robocza wału 280 mm
-
K-4 długość robocza wały 330 mm
Dostępne akcesoria
-
Uchwyty montażowe
-
Płyta szybkiego montażu
-
Rolki do zwiększonej grubości kotletów