Z przyjemnością informujemy, że nasz artykuł pt. Utrzymanie higieny w przemyśle spożywczym – jakie urządzenia są niezbędne? został opublikowany w kwietniowym wydaniu miesięcznika „Rzeźnik Polski” – renomowanego czasopisma branżowego dla przemysłu mięsnego.
W artykule poruszyliśmy m.in. kwestie związane z częstotliwością serwisowania urządzeń myjących w zakładach spożywczych oraz najczęstszymi wyzwaniami, z jakimi mierzy się branża spożywcza w zakresie utrzymania higieny.
Zapraszamy do lektury – nasz tekst znajduje się na stronie 18.
Utrzymanie higieny w przemyśle spożywczym – jakie urządzenia są niezbędne? Rzeźnik Polski
Zapraszamy do kontaktu. Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania.
"MASTECH" Sp. z o. o.
Szczepankowo 11
88 - 306 Dąbrowa
NIP: 5571710619
REGON: 529694728
Sekretariat:
tel: +48 52 511 41 21
email: sekretariat@mastech-technology.pl
Dział handlowy:
Leszek Stanisławski
tel: +48 883-645-443
email: l.stanislawski@mastech-technology.pl
Handel międzynarodowy:
Ewelina Radzikowska
tel: +48 883-075-420
email: e.radzikowska@mastech-technology.pl
Automatyka i systemy informatyczne:
email: automatyka@mastech-technology.pl
Koordynator serwisu / Dział Zaopatrzenia:
Natalia Chróśniak
tel: +48 883-450-420
email: n.chrosniak@mastech-technology.pl
Serwis:
Tomasz Chróśniak
tel: +48 796-041-746
email: serwis@mastech-technology.pl