Kotleciarki

Zastosowanie

Kotleciarka jest urządzeniem do rozgniatania mięsa, jest znakomitą pomocą kuchenną oraz sklepową.

Zalety

  • Specjalny kształt wałków umożliwaia rozgniecenie go bez utraty "soków".
  • Grubość mięsa jest zawsze jednakowa co ułatwia gotowanie czy też samażenie.
  • Podczas pracy jest cicho i czysto, nie ma uderzeń.
  • Wymaga użycia niewielkiej siły
  • Łatwy montaż na dwie klamry dociskowe
  • Zakres regulacji do 11 mm
  • Prosty i szybki demontaż wałów

 Wersje

  • K-1 długość robocza wału 140 mm
  • K-2 długość robocza wału 220 mm
  • K-3 długość robocza wału 280 mm
  • K-4 długość robocza wały 330 mm

Dostępne akcesoria

  • Uchwyty montażowe
  • Płyta szybkiego montażu
  • Rolki do zwiększonej grubości kotletów