Drzwi przesuwne

Zastosowanie

  • Zakłady mięsne
  • Pomieszczenia gastronomiczne i socjalne
  • Chłodnie, mroźnie
  • Zakłady farmaceutyczne

Budowa

  • Blacha KO  gr. 1mm
  • Wypełnienie pianką poliuretanową o gęstości do 40kg/m3
  • Tor jezdny i osłona z KO
  • Uchwytu tworzywo + KO (w celu uniknięcia uczucia chłodu w momencie dotknięcia)
  • Uszczelnienia gumowe (uszczelki produkcji polskiej oraz włoskiej odporne na niskie temperatury)
  • Drzwi mroźnicze posiadają przewód grzejny w celu uniknięcia przymarzania uszczelki                                               
  • Grubość płata drzwiowego od 50 mm - najczęściej stosowane: 50, 80, 120mm

Opcje

  • Zamek
  • mechanizm odbojowy dla drzwi dużych
  • Ościeżnica ceownikowa  (okalająca mur)
  • przewód grzejny dla drzwi mroźniczych